• N1
  • N2
  • N3
  • N4
  • N5
  • N6
  • N7

PROMOTIVNI ARTIKLI I POSLOVNI POKLONI

Pomoć u odabiru

Svi mi, pa i oni najbolji imaju trenutke kada je motivacija na rezervi, i kada ne znamo koji kanal promocije odabrati. Naša misija je pružiti klijentima i partnerima adekvatan i profesionalan odgovor na njihove upite i zahtjeve. Dopustite da pomognemo u vašem odabiru.

Poslovni pokloni

Dobro i pametno odabran poslovni poklon je jedan od najvažnijih elemenata korporativne kuture i komunikacije. Bez obzira želite li pokloniti savršen poklon, onaj koji će izazvati oduševljenje, radost i iskrenu zahvalu ili poslovnim partnerima lijepom gestom zahvaliti na uspješnoj suradnji i dati do znanja da ih cijenite, na pravom ste mjestu.

Promotivni artikli

Promotivni artikli su idealan kanal za uspješnu promociju vaše tvrtke, brenda, proizvoda ili usluge, jer se gotovo na svaki promotivni artikl ili poslovni poklon može otisnuti vaš logotip. Kreativna i inovativna promocija uvelike može biti ključ osvještavanja vašeg brenda. Nemojte propustiti priliku da etablirate svoj brand.

Usluga dorade

Nećemo vam samo pomoći u odabiru poslovnog poklona i promotivnog artikla, već ćemo za vas odraditi i doradu na isti. Sitotisak, digitalni tisak, sublimacija, strojni vez ili lasersko graviranje? Na vama je samo da odaberete.

Dostava i transport

Besplatna dostava na području Grada Zagreba vrijedi za sve narudžbe, bez obzira na ukupan iznos. U ostatak Republike Hrvatske robu šaljemo kurirskom službom HP Express.

Vama na usluzi

Na našoj web stranici se može naći mnoštvo informacija, no ponekad je bolje i jednostavnije nekoga pitati. Stojimo vam na usluzi za sve vaše upite. Nazovite nas ili nam pošaljite e-mail.

Izdvojena ponuda 

Nano

NEWSLETTER

Ne propustite naše posebne ponude, akcije i uštede.

Pretplatite se na newsletter i ostvarite KOD ZA POPUST od 10%

 


Prijavom na newsletter dajem svoj pristanak tvrtki Adepto Marketing Group kao Voditelju obrade za obradu i korištenje mojih osobnih podataka u svrhu pretplate na newsletter, i to slobodno, izričito, nedvosmisleno te navodim kako sam prethodno upoznat(a) sa svojim pravima, posebice s pravom na povlačenje danog pristanka u svakom trenutku.

KOLEKCIJA RADNE ODJEĆE

 

Radna odjeca

 

Adepto_cl